Job 15 van 38


Report this listing

Solliciteren



Chef de Partie – WZC O.L.V. Wezembeek-Oppem


Functie

Als Chef de partie binnen het lang verblijf sta je mee in om de maaltijdbeleving van onze senioren zo

kwaliteitsvol als mogelijk te laten verlopen.

Functieomschrijving:

Als Chef de Partie zal je voornamelijk kookprocessen uitvoeren en zal je instaan voor volgende taken:

  • Je staat in voor de bereiding en afwerking van de maaltijden
  • Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken
  • Je volgt strikt de hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de gerant
  • Je ruimt de werkplaats op
  • Je zorgt voor de verdeling van de maaltijden
  • Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen
  • Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de gerant
  • Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op
  • Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen
  • Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur
  • Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen
  • Je volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij

Jouw profiel

  • Je kan zelfstandig koken
  • Je beschikt over een hotelschooldiploma, of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt ervaring in het koken in een keuken van een woonzorgcentrum
  • Je spreekt zeer goed Nederlands en kennis van het Frans
  • Je bent culinair sterk
  • Je hebt feeling voor dienstverlening
  • Zelfstandig, gedreven en flexibel zijn, is een must
  • Je bent een teamplayer - One Team Approach
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)

Aanbod

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in Wezembeek-Oppem
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur met werkuren tussen 06u30 en 14u36 en je werkt 1 weekend op 2
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg

Solliciteren